Nieuwe vacature voor waarneming of vast dienstverband!

Wegens drukte en het aankomende zwangerschapsverlof van Manon, zoeken wij per direct een kinderfysiotherapeut (i.o.) om ons team te versterken. Omvang van de vacature: bij voorkeur 3 dagen, maar kan flexibel worden ingevuld. De waarneming voor Manon loopt van 4 december tot juni 2024. Wij bieden een ook stageplek en werkplek in één, waardoor het

Posted

nieuwe collega in Voorhout

Met ingang van 1 september hebben wij een nieuwe vast collega in Voorhout. Haar naam is Miranda van der Harg en met onderstaande tekst stelt zij zich graag even voor; Ik ben Miranda van der Harg. Per september 2020 mag ik deel uitmaken van team kinderfysiotherapie Wassenaar Voorhout, dat vind ik ontzettend leuk! Na mijn

Posted

Nieuwe locatie Voorhout!

Per 1 januari 2018 zal Kinderfysiotherapie Voorhout een nieuw pand betrekken. Dit pand biedt een prachtige oefenzaal, meerdere behandelruimtes en veel mogelijkheden om uw kind zo optimaal mogelijk te behandelen. Graag zien wij u vanaf 1 januari op locatie Oosthoutplein 6-10 te Voorhout.  

Posted

Zomerstop peutergym

Tijdens de schoolvakanties wordt er geen peutergym gegeven. We verwelkomen alle kinderen met begeleiders graag weer op vrijdag 27 augustus om 10.15u. Fijne zomer!

Posted

BHV

Kinderfysiotherapie Wassenaar is weer helemaal up to date als het gaat om de BHV. Bij First response te Sassenheim is weer veel geleerd over verwondingen, reanimatie, brandblussen en hoe te handelen bij calamiteiten. Het was een nuttige avond!

Posted

Elektronisch patiëntendossier

Alle therapeuten van Kinderfysiotherapie Wassenaar Voorhout hebben een cursus gevolgd om nog efficiënter te kunnen werken in het verplichte elektronisch patiëntendossier. Door meer efficiënt te werken, wordt tijd bespaard en is er meer aandacht voor het kind en het oefenen. Het was een geslaagde dag!

Posted