Team

Linda van Kesteren - Kinderfysiotherapie Wassenaar [Fotografie Michel Porro]

Linda van Kesteren – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Linda van Kesteren

Mijn naam is Linda van Kesteren. Ik ben geboren en getogen in Wassenaar.
Na mijn opleiding tot fysiotherapeut heb ik kortdurend met volwassenen gewerkt, maar al snel ontdekte ik dat mijn hart meer lag bij het werken met kinderen. In 2005 heb ik zowel de opleiding tot kinderfysiotherapeut als de opleiding tot sensorische integratie therapeut afgerond. Vanaf dat moment ben ik werkzaam geweest in een revalidatie-instelling in Den Haag en in diverse praktijken voor kinderfysiotherapie. Middels verschillende cursussen heb ik mij verder gespecialiseerd in het behandelen van kinderen met een hersenbeschadiging, prikkelverwerkingsproblemen (sensorische integratie), spierziekte, zuigelingen met een voorkeurshouding en kinderen met een achterstand in grove en fijne motoriek.
Email adres: l.vankesteren@kftw.nl
Francien Vink - Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout [Fotografie Michel Porro]

Francien Vink – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Francien Vink

Mijn naam is Francien Vink. Ik ben opgegroeid in Annen in de provincie Drenthe. Voor mijn opleiding tot fysiotherapeut ben ik verhuisd naar het westen van het land. In 2001 heb ik de reguliere opleiding tot fysiotherapeut afgerond te Leiden.
Na mijn opleiding ben ik begonnen binnen een verpleeghuis, maar al snel kwam ik tot de ontdekking dat ik meer uitdaging vond in het werken met kinderen. In 2011 heb ik de opleiding tot master in de kinderfysiotherapie afgerond. Ik heb veel werkervaring opgedaan in diverse revalidatiecentra met kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Daarnaast ben ik werkzaam geweest in verschillende particuliere praktijken. Middels de verschillende opleidingen en werkplekken heb ik mij verder kunnen specialiseren in kinderen met een hersenbeschadiging, zowel aangeboren als niet aangeboren, kinderen met syndromen, kinderen met een achterstand in grove en fijne motoriek, dcd (development coordination disorder) en zuigelingen.
Email adres: f.vink@kftw.nl
Manon van der Beek - Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout [Fotografie Michel Porro]

Manon van der Beek – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Manon van der Beek

Mijn naam is Manon van der Beek, in 2012 cum laude afgestudeerd als fysiotherapeut. Na mijn afstuderen ben ik direct met kinderen gaan werken in het Revalidatie Centrum in Leiden. Het werken met kinderen bevalt mij dusdanig goed dat  de master opleiding kinderfysiotherapie in Rotterdam heb gevolgd.
Naast kinderfysiotherapeute ben ik ook docent lichamelijke opvoeding, wat o.a. goed van pas komt bij het sportgericht herstellen van blessures, waarvoor ik aanvullend de cursus medical taping heb gevolgd. Ik behandel daarnaast orthopedische klachten, kinderen met een motorische achterstand, schrijfproblemen en zuigelingen. Voor de zuigelingen heb ik de plagiocephalometrie cursus gevolgd. Ik beleef veel plezier in mijn werk en graag zie ik u en u kind in de praktijk!
Email adres: m.vanderbeek@kftw.nl
Altia Wagemans – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout [Fotografie Michel Porro]

Altia Wagemans – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Altia Wagemans

Mijn naam is Altia Wagemans. Ik ben geboren en getogen in Zuid-Afrika. Na mijn middelbare school
ben ik naar Nederland verhuisd om de opleiding fysiotherapie te doen (Hogeschool Leiden).
Gedurende mijn opleiding heb ik stage gelopen in een reguliere praktijk en ben ik daar vervolgens
bijna 9 jaar werkzaam geweest. In 2014 ben ik afgestudeerd als master kinderfysiotherapeut aan de Hogeschool van Rotterdam. Zuigelingen, kinderen en jongeren (0-18 jaar) vragen om andere aandacht dan volwassenen. Het is mijn passie om kinderen met diverse problemen verder te helpen en te zien hoe ze hun vaardigheden ontwikkelen. Ik vind het dan ook super leuk om sinds 2017 deel te kunnen zijn van dit team!
Om mijn kennis binnen het vakgebied te vergroten heb ik verschillende opleidingen en cursussen
gevolgd. De problemengebieden die ik behandel, zijn bijvoorbeeld: Sensorische informatieverwerkingsproblemen, zindelijkheidsproblemen, zuigelingen met voorkeurshoudingen, motorische achterstanden, schrijfproblemen, sportblessures en orthopedische klachten.
Email adres: a.wagemans@kftw.nl
Patricia Kerkvliet - Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout [Fotografie Michel Porro]

Patricia Kerkvliet – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Patricia Kerkvliet

Patricia is kinderfysiotherapeute en heeft veel affiniteit met het behandelen van kinderen, maar ook met bewegen. Ze geeft al jaren met veel plezier gymnastieklessen. Patricia heeft veel ervaring in het werken met kinderen en heeft binnen de praktijk de mogelijkheid te werken met grote toestellen. Zij maakt de therapie tot een feestje, werken aan verbeteringen zonder dat het voelt als een opgave. Zo kan het klimrek, de glijbaan, de evenwichtsbalk, het ballenbak, en nog veel meer worden ingezet om de behandeling tot een leuke activiteit te maken. Patricia kan kinderen heel goed op hun gemak stellen om zo in veiligheid te kunnen leren.
Email adres: p.kerkvliet@kftw.nl
Miranda van der Harg - Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Miranda van der Harg – Kinderfysiotherapie Wassenaar/Voorhout

Miranda van der Harg

Ik ben Miranda van der Harg. Per september 2020 mag ik deel uitmaken van team kinderfysiotherapie Wassenaar Voorhout, dat vind ik ontzettend leuk! Na mijn fysiotherapie opleiding ben ik direct begonnen met de opleiding tot kinderfysiotherapeut. In 2015 ben ik afgestudeerd in Breda. Sindsdien heb ik in een fysiotherapie praktijk in Amstelveen veel ervaring opgedaan met het behandelen van kinderen van alle leeftijden, van zuigelingen tot tieners. In de tussentijd zijn ook mijn dochter en mijn zoon geboren. Zowel thuis als op het werk, geniet ik ervan om kinderen te zien groeien, te zien hoe ze nieuwe vaardigheden leren en hun grenzen verleggen. Ik kijk er naar uit om ook uw zoon of dochter in een vertrouwde omgeving, spelenderwijs te zien groeien in zelfvertrouwen en motoriek!
Email adres: m.vanderharg@kftw.nl